Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟ 2011

Για την έκδοση του Πάσο μετά τις νέες ρυθμίσεις, ενημερωθείτε από την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν είναι άδικο να μη δικαιούμαστε κάρτα σίτισης στη Λέσχη μας; Μέχρι πέρσι γινόταν! Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθούμε στους αρμοδίους.

Ανώνυμος είπε...

Το κοψανε φετος μου ειπανε απο τη γραμματεια..μαλλον λογω κρισης και περικοπων..πφφφ

George Vasilopoulos είπε...

Ποιός ο ρόλος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Π.Τ.Δ.Ε. Αθηνών στο ζήτημα της σίτισης;; Πληρώνουμε και δεν έχουμε συγγράμματα, φωτοτυπίες και πηγαινοερχόμαστε σε διάφορες αίθουσες και κτήρια. Επιπροσθέτως, δεν έχουμε δικαίωμα κάρτας σίτισης!! Αν ο Συλλογος δεν μπορεί να διαφυλάξει ή να διασφαλίσει τα δικαιώματα μας και τις παροχές που δικαιούμαστε νόμιμα, τότε ποιός ο λόγος ύπαρξής του;

Admin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Admin είπε...

Συνάδελφε να σε ενημερώσω πως μετά από τηλεφωνήματα διαρκή στο τμήμα σίτισης του Πανεπιστημίου Αθηνών δικά μας, προφανώς και άλλων σχολών, έχει σταλεί στη γραμματεία μας το σχετικό έγγραφο που αναφέρει χαρακτηριστικά τις προυποθέσεις απόκτησης καρτας φοίτισης και των μεταπτυχιακών φοιτητών του συλλόγου μας, ενημερώσου σχετικά από τη γραμματεία..Όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις, είμαστε επιστημονικός σύλλογος που προωθεί και προασπίζει τα δικαιώματα των φοιτητών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι προσπάθειές μας είναι εμφανής από το χώρο αυτό, εάν εσύ θεωρείς πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του συλλόγου δικαίωμά σου...Να σε ενημερώσω πως σε μεταπτυχιακό επίπεδο δεν δίνονται συγκεκριμένα συγγράμματα και ο κάθε καθηγητής προτείνει βιβλιογραφία, ας έχουμε λοιπόν ρεαλιστικά αιτήματα...Κάθε γνώμη σεβαστή...Ο καθένας κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματά του...

Αλεξάνδρα Σαγρή

George Vasilopoulos είπε...

Προφανώς, απαντήθηκαν αρκετές απο τις απορίες που είχα.
Αλλά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν θεωρώ περιττή την παρουσία του Συλλόγου.
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα παρακολουθούσα την συγκεκριμένη σελίδα. Οι ερωτήσεις που έθεσα στο προηγούμενο σχόλιό μου ήταν ειλικρινείς και δεν είχαν ίχνος εμπάθειας ή μομφής προς οποιονδήποτε ή προς το σύνολο του Συλλόγου.
Όταν κάνουμε μάθημα απομονωμένοι από την Γραμματεία και δεν έχουμε τη δυνατοτήτα άμεσης επικοινωνίας με την Γραμματεία για λόγους χρόνου και απόστασης,αναζητούμε εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης.
Όσον αφορά τα συγγράμματα, γνωρίζω πως παλαιότερα (μέχρι και πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος) φωτοτυπούσαν σημείωσεις και άλλα "βοηθήματα" οι καθηγητές, πράγμα που φέτος (μετα βεβαιότητας) δεν γίνεται.
Αν εγω δεν είμαι καλά ενημερωμένος (που θεωρώ ότι δεν είμαι καλά ενημερωμένος για τέτοια θέματα) δεν είναι μόνο δικό μου λάθος αλλά και εκείνων που δεν με ενημερώνουν. Αν, δηλαδή, γνωριζα τις προσπάθειες σας και τις πρωτοβουλίες σας, κι όχι μόνο τα αποτελέσματα αυτων, θα μπορούσα να ήμουν πιο δίκαιος (αν ακούστηκα αχάριστος ή άδικος απέναντί σας) και ίσως να ήμουν σε θέση να βοηθήσω απο τη μεριά μου.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την ενημέρωση σχετικά με τη σίτιση.

Ανώνυμος είπε...

επισης, εφοσον βαζετε την ανακοινωση ,καλο θα ηταν να βαζετε και το Link για να μας εξυπηρετείτε αμεσα.