Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αιτήσεις απαλλαγής διδάκτρων για το ΠΜΣ θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του ΠΜΣ κάθε
Δευτέρα –Τετάρτη και Παρασκευή 10.30 – 13.30 και Πέμπτη 3.00-6.00 από τις 21/11/2011 έως τις 02/12/2011.

Την αίτηση απαλλαγής διδάκτρων θα βρείτε στη διεύθυνση www.primedu.uoa.gr

3 σχόλια:

George Vasilopoulos είπε...

Συγχαρητήρια για την επίτευξη του 10% απαλλαγής και του πρόσθετου 10%.
Θεωρώ, ωστόσο, σημαντικό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα κριτήρια απαλλαγής,μερικής ή ολικής. Δηλαδή, ποιά είναι η διαβάθμιση μεταξύ μερικής και ολικής απαλλαγής βάσει διακαιολογητικών; Από πόσους μήνες ανεργίας και πάνω έχουμε ολική απαλλαγή διδάκτρων;Ή από ποιό εισόδημα και κάτω , κ.ο.κ. Θα υπάρξει ένας συγκεκριμένος αριθμός απαλλαγών;Θα υπάρχει δυνατότητα ένστασης;;
Όλα τα παραπάνω είναι κάπως αόριστα και προφανώς στην διακριτική κρίση του καθενός, η οποία δεν είναι γνωστή σε εμάς που μας αφορά η διαδικασία αυτή.
Πιθανόν, δεν έχετε ακόμη τις απαντήσεις. Αν όμως ξέρετε κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσετε σχετικά.

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταπτυχιακοί δηλώνουμε μαθήματά;;

Admin είπε...

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν δηλώνουμε μαθήματα.Για τις απαλλαγές, τα κριτήρια και τις λεπτομέρειες όλων αυτών που ρωτάτε θα απευθυνθείτε στη γραμματεία του τμήματος, ο καθένας να ρωτήσει για την περίπτωσή του.Υπάρχει μια επιτροπή που συνεδριάζει για τις απαλλαγές και εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, πέρα από κάποια στάνταρ κριτήρια(μονογονεική οικογένεια, προβλήματα υγείας, πολυτεκνία,εισόδημα φορολογικής δήλωσης).Ο αριθμός των απαλλαγών εξαρτάται κάθε φορά από τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, ή από τα οικονομικά του τμήματος και πόσες απαλλαγες μπορεί να καλύψει.Ναι υπάρχει μετέπειτα η δυνατότητα ένστασης και επανεξέτασης της αίτησής σας.