Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν Κατάρτιση για τα ΜΕΛΗ της ΕΕΜΑΠΕ σε βασικές δεξιότητες ΤΠΕ για την απόκτηση Πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΣΒΙΕ και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών-NGO Equal Society, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο του έργου «Δωρεάν Κατάρτιση ανέργων και εργαζομένων σε βασικές δεξιότητες ΤΠΕ για την απόκτηση Πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ».

Σκοπός του έργου είναι οι καταρτιζόμενοι/νες να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πληροφορικής και να εξοικειωθούν στη χρήση των Η/Υ και τις εφαρμογές τους.
Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν τμήματα κατάρτισης τριών κύκλων, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα εκπαιδεύονται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

α) Εισαγωγή στην Τηλεκατάρτιση και Υπηρεσίες Διαδικτύου (8 ώρες)
β) Επεξεργασία Κειμένου (10 ώρες)
γ) Υπολογιστικά Φύλλα (10 ώρες)

Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα κατάρτισης εντελώς Δωρεάν και το μόνο που απαιτείται από αυτούς είναι η καταβολή του αντίτιμου της κάρτας δεξιοτήτων καθώς και αυτού της εξέτασης έκαστης ενότητας . Μετά από το τέλος κάθε ενότητας θα διεξάγονται εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην Πιστοποίηση των Δεξιοτήτων των Εκπαιδευομένων στη χρήση Η/Υ.

Τα προγράμματα Κατάρτισης αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του ΚΕΚ στη διεύθυνση Πειραιώς 57, Αθήνα (πλησίον της Πλατείας Κουμουνδούρου), καθώς και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3312992 καθημερινά 9:00 με 17:00.
www.primarymusic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: