Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση

Σχετικά με το θέμα της μείωσης των διδάκτρων, σας ενημερώνουμε πως η αρμόδια επιτροπή ακόμη δε συνεδρίασε προκειμένου να συζητήσει τα οικονομικά του τμήματος και την τελική επιβεβαίωση μείωσης του ποσού...Αναμένεται συνεδρίαση για το θέμα τις επόμενες μέρες.Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων απαλλαγής διδάκτρων τελείωσε την προηγούμενη Παρασκευή, η παραπάνω επιτροπή των καθηγητών θα συζήτήσει και για αυτό το θέμα. Πρόταση του Δ.Σ. του συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών θα είναι η επίσπευση της διαδικασίας για να ενημερωθείτε εγκαίρως για το ποιοι απαλλάσεστε και ποιοι όχι...

5 σχόλια:

George Vasilopoulos είπε...

Επειδή τα κριτήρια απαλλαγής δεν είναι γνωστά σε όσους έκαναν αιτήσεις απαλλαγής, καλό θα είναι να γίνει γνωστή η δυνατότητα ή όχι ένστασης επί συγκεκριμένων κριτηρίων.
Επίσης, θα ήθελα να ξέρω σε ποιόν αριθμό μπορώ να απευθυνθώ για τα θέματα της απαλλαγής.Είναι αρμόδια η Γραμματεία των ΜΠΣ ; Ή είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος;
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι δεν πάρουν απαλλαγή τον λόγο απόρριψης της αίτησής τους.
Ευχαριστώ !

Admin είπε...

Η γραμματεία είναι υπεύθυνη και εκεί θα απευθυνθείς για τις ερωτήσεις σου...Τα κριτήρια θα διαμορφωθούν τελικώς πριν την αξιολόγηση των αιτήσεων.Κάποια κριτήρια κοινωνικοοικονομικά όμως ισχύουν ούτως ή αλλως. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έχετε δικαίωμα ένστασης.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα τίποτα από ονόματα; Πότε θα γίνει η συνεδρίαση των καθηγητών; Τουλάχιστον, θα έχουμε μάθει πριν τα Χριστούγεννα;

George Vasilopoulos είπε...

Ακόμη, προφανώς, δεν υπάρχουν νεότερα για τις απαλλαγές.. Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας και Καλή Χρονιά με λιγότερες δυσκολίες και υγεία.

Admin είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, δε συνεδρίασαν πριν τα Χριστούγεννα για τις απαλλαγές, μας είπαν αμέσως μετά...