Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Απαλλαγές διδάκτρων

Η επιτροπή που δημιουργήθηκε( στη οποία συμμετέχουν 3 καθηγητές και ένας μεταπτυχιακός φοιτητής) για να αξιολογήσει ποιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι δεν εργάζονται και έχουν χαμηλά οικογενειακά εισοδήματα, θα απαλλαγούν από την καταβολή του ποσού για τα δίδακτρα, με την προυπόθεση ότι θα προσφέρουν υπηρεσία στο τμήμα( 1 μεταπτυχιακός φοιτητής ανά καθηγητή), συνεδρίασε χτες και μελέτησε τις αιτήσεις. Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν πάρθηκε ακόμη καμια οριστική απόφαση, καθώς εκκρεμούν από μερικούς μεταπτυχιακούς φοιτητές που έχουν κάνει αίτηση και είναι άνεργοι, κάποια δικαιολογητικά, όπως το εκκαθαριστικό της εφορίας της οικογένειάς τους. Έχουν μια εβδομάδα περιθώριο να τα καταθέσουν στη γραμματεία του τμήματος.. Όσοι από αυτούς τους μεταπτυχιακούς φοιτητές απαλλαγούν, θα προσφέρουν έργο, ενώ δεν θα θα τους δίνεται ευλόγως η δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ωριαίας αντιμισθίας.
Το πρόγραμμα ωριαίας αντιμισθίας είναι κάποια χρήματα που κατατίθενται από το κεντρικό πανεπιστήμιο στον κάθε καθηγητή, που του επιτρέπουν να απασχολεί στο γράφείο του συγκεκριμένο αριθμο μεταπτυχιακών φοιτητών, με μισθό, πληρωνόμενοι με την ώρα. Για περισσότερες πληροφορίες επ'αυτού, απευθυνθείτε στους καθηγητές σας.

5 σχόλια:

Elen_i είπε...

Συγνώμη...ποιες αιτήσεις?? Είχατε πει ότι θα έβγαινε και άλλη προθεσμία για όσους επιθυμούν να προσφέρουν έργο στο τμήμα..βγήκε αυτή και πότε?? Δεν ενημερώθηκε κανείς. Ή οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι από τα άτομα που έιχαν κάνει αίτηση απαλλαγής διδάκτρων τον Δεκέμβρη?

Admin είπε...

Δε δώσανε άλλη προθεσμία Ελένη δυστυχώς, παρά τα όσα λέχθηκαν, για το λόγο ότι μαζεύτηκε πολύ μεγάλος αριθμός αιτήσεων από τον Δεκέμβρη και μεγάλος αριθμός ανέργων.

Elen_i είπε...

Μάλιστα...οπότε εξετάζονται οι αιτήσεις του Δεκεμβρίου αυτή την στιγμή?

Elen_i είπε...

Πάνε 13 μέρες,αλλά θα ξαναρωτήσω. Ποιων ατόμων οι αιτήσεις εξετάζονται αυτή τη στιγμή? Θα μας ενημερώσει κάποιος? Υποθέτω ότι είναι, ή πρέπει να είναι, αρκετά ξεκάθαρη η απάντηση..

Admin είπε...

Ναι οι αιτήσεις του Δεκεμβρίου, αφου δε δόθηκε η δυνατότητα για άλλες αιτήσεις...