Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

Σχετικά με τις απαλλαγές των διδάκτρων, αποφασίστηκε πως λόγω της μείωσης στα δίδακτρα που επετεύχθη για το σύνολο των μεταπτυχιακών φοιτητών,αποφασίστηκε, να μην υπάρξει καμιά απαλλαγή, παρά μόνο για αυτούς που είναι άνεργοι(θα προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας, τα οποία θα γίνουν γνωστά το επόμενα διάστημα, όπως και η ημερομηνία αίτησης τους).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα καλό νέο για τους συνάδελφους χωρίς δουλειά...
Τελικά το οριστικό ποσό που πρέπει να καταβληθει ποιο είναί και ως πότε πρέπει να γίνει;
Οι άνεργοι που έχουν καταθέσει βεβαίωση ανεργίας θα χρειασθεί άλλο δικαιολογητικό;
Πότε θα αναρτηθούν οι πίνακες των απαλασσομενων;
Να στε καλά

Admin είπε...

Αναφέραμε προηγουμένως ότι θα καταβάλλετε το ποσό των 480euro το εξάμηνο μετά τη μείωση και ισχύει από τώρα, όποτε μπορείτε καταβάλλετε το ποσό, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για τα δικαιολογητικά περί ανεργίας, ίσως η αρμόδια επιτροπή ζητήσει και κάτι άλλο, περιμένουμε την απόφασή της σχετικά, όταν οριστικοποιηθούν όλα αυτά θα ανακοινωθούν και οι άνεργοι που απαλλάσσονται...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ! Όταν οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι άνεργοι, παρακαλώ ενημερώστε μας, γιατί έτσι κι αλλιώς την γραμματεία δεν την βλέπω και πολύ δραστήρια στο θέμα των μεταπτυχιακών...στηριζόμαστε σε εσάς! :) Ευχαριστούμε και πάλι!

George Vasilopoulos είπε...

Δηλαδή, η ανακοίνωση αυτή περί της μείωσης των διδάκτρων ισχύει για όσους δεν είναι άνεργοι. Όσοι είναι άνεργοι δεν θα πληρώσουν μέχρι να βγει η ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά.. Αν μπορείτε, δώστε μας μια εκτίμηση για το πότε θα βγάλει απόφαση η επιτροπή. Ευχαριστω..

Admin είπε...

μέχρι τέλος του μήνα υπολογίζουμε πως θα ανακοινωθούν τα δικαιολογητικά υποβολής για τους άνεργους...αν υπάρξουν νεότερα θα τα ανακοινώσουμε..